Disclaimer

Geschreven door Lindy

Gebruik www.dereizigers.nl

Wij nodigen je van harte uit om www.dereizigers.nl (ook: “site”, “website”, “blog”) te lezen en er tips & tricks uit te halen voor je eigen avontuur. Alles wat we delen is gebaseerd op onze eigen ervaringen, en dus geen garantie of zekerheid dat de situatie nog steeds zo is.

Copyright & auteursrecht

Alle foto’s die je vindt op deze site zijn door ons zelf gemaakt, tenzij we specifiek vermelden dat dat niet zo is. Gebruik van onze foto’s is alleen toegestaan na onze goedkeuring en met bronvermelding. 

Zo ook de teksten die we hebben geschreven: wij hebben helemaal zelf de woorden gekozen en neergeklad op deze site. Kopiëren vinden we dan ook niet heel netjes.

Affiliate marketing

Soms plaatsen we links naar websites of producten waarvoor we een vergoeding krijgen wanneer jij erop klikt en gebruik maakt van de dienst die we noemen of het product dat we omschrijven koopt. We doen dit alleen wanneer we ook echt denken dat je er wat aan hebt, wat we schrijven is dus onze oprechte mening over het product of de dienst. Je hoeft de links niet te gebruiken, wel help je ons er een handje mee deze blog rendabel te maken. Vinden we fijn!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je daarmee akkoord gaat. We zullen deze gegevens nooit verkopen of aanbieden aan derden. Accepteren Lees meer