Wie zijn De Reizigers

by Lindy

Wat voor reisblog is ‘De Reizigers’?

Onze eerste verre reis was in 2008 naar Australië. Drie maanden lang roadtrippen langs de oostkust met ons mini campertje. En dat hadden we nooit moeten doen!

Sinds die tijd heeft het reisvirus ons flink te pakken en zijn we vaker onderweg dan thuis. Zodra wij aan het vertellen zijn over onze reizen horen we vaak dat we mensen inspireren. Super leuk om te horen, maar wij zijn echt geen supermensen die alles kunnen.

Ook jij kan je droomreis maken of, net zoals wij, voor langere periodes de wereld over reizen. We willen je daarom informatie geven over de leukste plekjes, mooie reisroutes of handige weetjes.

En hou je van leuke verhalen? Kijk dan eens bij onze reisverhalen. Hier lees je wat meer over de dagelijkse gang van zaken in verre landen. Want uiteraard maak je de meest bizarre dingen mee als je met je backpack op pad gaat.

Waarom heet deze site ‘De Reizigers’?

Eigenlijk heel simpel. Voor het thuis front zijn we de laatste jaren weinig in Nederland geweest. Dus als we ons bruine gezicht dan weer een keer op een feestje lieten zien dan kregen we steevast de opmerking: ‘ah, daar zijn de reizigers weer’! Snappie?

Wie zijn De Reizigers?

Jullie!
En wij natuurlijk. Ergens in 2010 hebben wij (Lindy en Roy) besloten om onze vaste banen op te zeggen en als Digital Nomad door het leven te gaan. Met alle ups & downs. Nu werken we vooral als freelancer vanachter onze computer. Of maken we foto’s voor onszelf en voor onze opdrachtgevers.
Als je je afvraagt of het leven als een Digital Nomad net zo mooi is als het klinkt stuur ons dan een berichtje. Misschien kunnen we je nog ergens mee helpen…

Lindy & Roy

De Reizigers - Koh Phangan

Saampjes op de skoeter!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gerbuikerservaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je daarmee akkoord gaat, maar je kunt cookies uitschakelen als je dat wil. Accepteren Lees meer