Wie zijn De Reizigers

by Lindy

Wat voor reisblog is ‘De Reizigers’?

Herken je dit: je hebt plannen gemaakt voor je reis en bent op zoek naar zoveel mogelijk informatie over je bestemming(-en). En vrijwel alle websites geven je tips en advies over wat je moet gaan zien en doen. En daar is niks mis mee, want zo doen wij het ook 😉
3 Op Reis blijft echt wel ons favoriete laptop programma (we hebben namelijk geen TV) en we hebben alle afleveringen -tig keer gezien en uiteraard halen wij ook onze inspiratie uit de Lonely Planet. Maar nergens lees of zie je iets over wat je in het dagelijkse leven tegen kan komen als je aan het reizen bent.

Toen wij onze eerste verre reis gingen maken (Australië in 2008) hielden we een waarbenjij.nu website bij. En mensen reageerden super positief omdat ze door onze verhalen het gevoel hadden er zelf bij te zijn.
Laat nou datgene precies zijn wat we aan jullie mee willen geven. Uiteraard hebben we ook tips en advies, maar we willen je vooral mee op reis nemen zodat je een beetje weet wat je te wachten staat in al die ‘enge, vreemde, verre’ landen.

Want zeg nou zelf: de reis is toch vaak mooier dan de bestemming? (al denk je er op dat moment misschien niet altijd zo over)

 

Waarom heet deze site ‘De Reizigers’?

Eigenlijk heel simpel. Voor het thuis front zijn we de laatste jaren weinig in Nederland geweest. Dus als we ons bruine gezicht dan weer een keer op een feestje lieten zien dan kregen we steevast de opmerking: ‘ah, daar zijn de reizigers weer’! Snappie?

 

Wie zijn De Reizigers?

Jullie!
En wij natuurlijk. Ergens in 2010 hebben wij (Lindy en Roy) besloten om onze vaste banen op te zeggen en als Digital Nomad door het leven te gaan. Met alle ups & downs. Nu werken we vooral als freelancer vanachter onze computer. Of maken we foto’s voor onszelf en voor onze opdrachtgevers. Vanaf 2018 gaan we proberen of we ook als videograaf nog wat bij kunnen leren.
Als je je afvraagt of het leven als een Digital Nomad net zo mooi is als het klinkt stuur ons dan een berichtje. Misschien kunnen we je nog ergens mee helpen…

Lindy & Roy

 

De Reizigers - Koh Phangan

Saampjes op de skoeter!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gerbuikerservaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je daarmee akkoord gaat, maar je kunt cookies uitschakelen als je dat wil. Accepteren Lees meer