De Reizigers - Roy & Lindy - logo 90

 

OVER ONS

Hoi, wij zijn Roy & Lindy. Al meer dan 10 jaar reizen we samen de wereld over.

Sinds 2011 zijn we beiden ondernemer en in 2013 hebben we onze verplichtingen thuis gedag gezegd om ons eigen plan te kunnen trekken. Soms kiezen we ervoor om een half jaar de wereld rond te reizen, op andere momenten zijn we in een campertje ergens in Europa te vinden.


Werken doen we al jaren locatie onafhankelijk, zolang er een goede internetverbinding is kunnen we ons werk doen! Wanneer we thuis zijn vinden we het vaak wel leuk om collega’s om ons heen te hebben, verbaas je dus vooral niet als je ons ineens tegenkomt als fietskoerier, activiteitenbegeleider of sociaal werker.


Beschouwden we onszelf 10 jaar geleden nog echte stadsmensen, nu voelen we ons het best als we lekker weg zijn van de drukte. Dat hoeft niet per sé helemaal in the middle of nowhere te zijn, maar wel weg van de chaos. Meters diep onder water, bovenop de top van een berg en alles daartussenin. Bij voorkeur met een paar vinnen of wielen om vooruit te komen.


We hebben inmiddels een leuk lijstje aan ervaringen opgedaan en middels deze reisblog delen we die ervaringen graag met de rest van de wereld.
Naast het reisblog hebben we ook een pagina waar je alle bestemmingen terug kan vinden. Of juist de beste reistips!


Wil je met ons samenwerken? Dat kan natuurlijk ook.

Roy fotografeert, schrijft en is de verhalenverteller.
Lindy fotografeert, redigeert en biedt online support.


Op deze pagina vind je meer info over samenwerken en een overzicht van onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je daarmee akkoord gaat. We zullen deze gegevens nooit verkopen of aanbieden aan derden. Accepteren Lees meer